Läs mer om jackan.

Välkommen till Krantz Book Shop.
(-Psst, gubben har så mycket för sig just nu så han hinner inte sätta upp en riktig webshop men om du vill ha böcker så måste vi ju fixa det)


Det här är den första boken med samlade kåserier. Den blev försäljningstvåa lokalt. Den finns nu igen i en andra upplaga. 189:-

Uppföljaren finns fortfarande i första upplaga (=större samlarvärde) 129:-

Trean kom i fjol och finns i lager. 189:-

Gillar du Lasse Gustavsons föreläsningar? Brandmannen från Göteborg som kom tillbaka till livet. Boken om Lasse är skriven av Lars-Åke Krantz efter att Lasse headhuntat Krantz till skrivare. Boken har getts ut på tre språk och prisbelönats. 150:-

Den här, med enbart motorkrönikor, är utgiven av Albinsson och Sjöberg förlag och kan beställas därifrån eller direkt här 199:-
TIPS: Passa på att få böckerna signerade.

NYHET !


Kent Åberg har tidigare gett ut en bok med skrobilar i svenska skogar och till uppföljaren har han bett Krantz skriva om skrotbilsäventyr. Claes Beck-Friis har illustrerat och skrivit förord. Den här betäller du här eller av Kent Åberg 070-308 37 27: 200:- Kan ej levereras förrän efter påsk 2010.

Du kan handla mot postförskott eller förhandsbetala. Grejerna kommer hem i brevlådan på en vecka. Priser ink. moms.

Order
Skicka en order på vad du vill ha och hur du vill betala till info@krantzen.se

Postförskott
Vill du handla på postförskott skriver du bara din adress så kommer grejerna. Frakt och postförskottsavgift på ca 100 kronor tillkommer..

Förhandsbetalning
Du får ett mail med plusgirokonto att förhandsbetala till.


Krantz hemsida hittar du på
www.krantzen.se

Senaste brevet från en läsare, mars 2010

KLAGOMÅL
Jag beställde ju dina böcker för nån vecka sen...gubben min fyllde 50 o nåt skulle man hitta på.... Jodå böckerna kom i ett fint paket, inte helt olikt ett väldoftande paket med rökt skinka ifrån slaktarn.... Jodå min kära sambo vart glad över böckerna, och eftersom han har varit hemma denna vecka så passade han på att läsa dom i sängen...ja inget fel i det, det händer ofta att han gottar sig i läsning när jag sover.. Men det är nu.....det är nu vi kommer till problemet......KARLFAN SKRATTAR SÅ HELA SÄNGEN SKAKAR!!!! Finns inte en chans att jag ska kunna somna!!! Jodå jag har påpekat problemet lite fint, o snäll som han är så asgarvar han inte så högt längre........men.....har du hört nån som ska kväva ett garv?...nä just det, funkar lika bra som att försöka berätta att en toyota är en bra bil på PowerMeet!! Sängen guppar o han låter som han ska dööö!! Nåja, nu är första boken läst....gubben har rest till kiruna en vecka... Så nu ska jag...soooooova!!! *L* Tack för helt fantastiska böcker L-Å!!


Mvh Louise..

DVD-film av Krantz om en kille som byggt sin egen V8 motorcykel. En otrolig uppfinnare som svarvat aluminiumdelar till hojen av nedsmälta vattenpumpar och generatorer. En kanonfilm för alla garageråttor. Filmen handlar också om Thord Gräntz personliga resa. Se den.
Längd: 1timme 15 minuter. 150:-


Klicka här för att se trailer.
Filmen har belönats med årets händelse i Gnarp 2008 samt fått hedersomnämnande i press och från kulturbevarande organisationer.


CD av rockbandet Krantz&Krantz bestående av farsan och ungarna
Alfred, Ellen och Gottfrid jämte bas och trummor som spelas av kompisarna Björn Alexandersson och Matti Arvinder. Litet orgel finns också där av Peter Sundin, PS musikstudio. Bonus. Ny sångerska Lovisa Fhinn smyckar ut en låt sedan dottern Ellen avancerat till eget band i Sala, Ellen Key. Plattan innehåller tio låtar och kostar 18 dollar men en hundring går också bra. 100:-
SLUTSÅLD